hi@upls.cat | 93 783 36 02

Carrer de la Creu Gran, 15 - 08221 Terrassa

Segueix-nos

Xinès per a joves

Ja es parla del xinès com " l’idioma del futur" i és per això que ara fa 10 anys que up! language school es va iniciar en l’ensenyament del xinès mandarí. Un inici amb molta il·lusió, un projecte que millorem dia a dia gràcies als professionals que treballen amb nosaltres.

Si vols aprendre l'idioma xinès, la cultura xinesa, els seus costums, com és la gent o bé necessites aprendre xinès de negocis o per a l’ oci... vine a up! language school!

A qui va dirigit

A nois i noies de 13 a 17 anys que vulguin iniciar-se, millorar i/o ampliar el seu nivell de xinès.

Horaris
Cursos de 2 hores hores setmanals (consultar horaris segons edats i nivell a l’escola)
Possibilitat de Classes on-line. Des de la comoditat de casa vostra, amb més flexibilitat horaria  i amb la mateixa efectivitat!
Continguts i Objectius

Les classes estan organitzades segons el nivell xinès dels alumnes, són dinàmiques i participatives i els alumnes de la mateixa classe tenen el mateix nivell de coneixements per tal de facilitar una evolució uniforme.

up! language school basa la seva metodologia en treballar totes les àrees necessàries per l'aprenentatge d'un idioma sempre des d'una vessant comunicativa i pràctica, essent essencial la relació propera entre professor -alumne.

Aquests nivells es perfecciona la lectura del pinyin (sistema de transcripció fonètica del xinès mandarí) i l’escriptura i lectura dels caràcters, per presentar als nostres alumnes als exàmens internacionals oficials de Xinès, HSK.

En acabar cada semestre s'entrega als pares o tutors un informe individualitzat on es recullen els progressos de cada estudiant.

Informació General

Durada del curs: 9 mesos (Octubre- Juny).
Número d'estudiants per classe: 10 alumnes màxim. (Mínim 3)

Serveis Gratuïts


ACCÉS A INTERNET IL.LIMITAT I MATERIAL MULTIMÈDIA ADICIONAL.

Preus
· Matrícula (inscripció) - 40 €
· Quota mensual (1 al 5 de cada mes)- 2 hores: 122€ 
 
CLASSES ONLINE: CONSULTEU PREUS
 
· Llibres a part

Vols matricular-te?

Consulta les tarifes i documentació necessària